Blogs

Stiprinām imunitāti

Laikam ieilgusī ziema šogad dod triecienus mūsu imunitātei, tādēļ šur un tur uzliesmo saaukstēšanās un COVID -19 inficēšanās gadījumi. Šobrīd svarīgi stiprināt imunitāti, lai novērstu mainīgo laika apstākļu ietekmi uz veselību. Granātāboli jau izsenis slaveni ar augsto antioksidantu koncentrāciju. Granaimun bagātīgajā sastāvā ir ne tikai antioksidanti, bet arī cinks, selēns, B2 vitamīns un plūškoka ogu koncentrāts.

Kāds labums mūsu organismam Granaimun ?

*Antioksidanti – pasargā šūnas no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes, samazina iekaisuma procesus.

*Vitamīns C – granātābolu sulā no 1 granātābola ir vairāk nekā 40% ieteicamās C vitamīna dienas devas.

*Gremošana – granātāboli mazina iekaisumu un var uzlabot gremošanu. Vairāk tas akcentēts uz aizcietējumu gadījumiem.

*Pretiekaisuma iedarbība – pateicoties augstajai antioksidantu koncentrācijai.

*Sirds spēcināšanai – Granātābolu sula zināma kā viena no sirdij labvēlīgākajām sulām. Tā pasargā sirdi un artērijas. Izpētīts, ka granātāboli uzlabo asins plūsmu un artērijas uztur elastīgas.

*Asinsspiediens – Granātāboli var pazemināt sistolisko (augšējo) asinspiedienu.

*Imunitātei – Pateicoties sastāvā esošajam vitamīnam C un citām imunitāti stiprinošām uzturvielām – kā vitamīnam E, granātābols var palīdzēt uzturēt stipru imunitāti.

*Atmiņai – Nesenā pētījumā atklāts, ka regulāri uzturā lietota granātābolu sula var palīdzēt uzlabot atmiņu un koncentrēšanās spējas.

*Seksuālajai veiktspējai un auglībai – Augstā antioksidantu koncentrācija ir atbildīga par auglības veicināšanu. Granātāboli arī veicina testosterona hormonu veidošanos, kas veicina libido.

*Izturība – granātāboli ir lielisks auglis arī sportistiem. Granātābolu sula mazina muskuļu sāpes un paātrina ķermeņa atjaunošanos pēc treniņiem.

https://www.bioblogs.lv/

Līdzīgie ieraksti